Forside > Information til biennalens deltagere > Indlevering af værker

Indlevering af værker

Indlevering af værker til Biennalens udstilling på Trapholt

 

De færdige arbejder/projekter indleveres på Trapholt d. 7. april 2009 mellem kl. 11-15. Arbejder, som indsendes, skal sendes til adressen:

 

Biennalen 2009
co. Trapholt
Æblehaven 23
6000 Kolding

 

Indsender arrangerer og betaler selv fragten.

 

NB! For særlige aftaler vedr. indlevering af værker bedes I kontakte Pia Wirnfeldt : pwi@trapholt.dk 

 

De indleverede arbejder skal være færdigmonterede og klar til ophængning /udstilling. Arbejderne skal være pakket og emballeret forsvarligt i forhold til forsikringsforskrifterne. Alle arbejder skal tydeligt mærkes med navn og cpr.nr. Det skal tydeligt fremgå, hvad der er værk, og hvad der evt. er illustration.
Alle udstillere forpligter sig til ved indsendelsen af værker til Biennalen 2009 at oplyse cpr.nr. og kontonr. samt forsikringspris på hver enkelt værk + evt. dokumentationsmateriale.
NB! Uden disse oplysningerne kan værkerne ikke udstilles.


Forsikring


Alle indsendte arbejder er forsikrede af museet under opsætning og udstilling. Ved skade under indsendelsen skal indsenderen kunne dokumentere ved foto, at emballagen har været forsvarlig. Værkerne returneres i den emballage, de er indsendt i.
Forsikringsprissummen el. vurderingsprisen, som er lig med en markedspris, skal opgives ved indsendelsen. I bedes senest 14 dage inden indlevering sende de konkrete oplysninger vedr. genstandenes forsikringssum til pwi@trapholt.dk


Returnering af de udstillede værker/projekter


De udstillede genstande skal efter udstilling afhentes på Trapholt mandag – onsdag i  uge 37 i tidsrummet kl. 11-17. Returfragt betales af udstiller.

 

Udstillingsvederlag


Udstillingsvederlag udbetales efter udstillingens afslutning, dog må der påregnes administrationstid til behandling. For at museet kan ansøge om udstillingsvederlag, bedes I downloade og udfylde de blanke felter i følgende worddokument: Klik…
 
Når blanketten er udfyldt og underskrevet, bedes I sende den til Trapholt, som indstiller ansøgningen, når udstillingen er slut.
NB! Fristen for indsendelse af refusionsskema til Kunststyrelsen for udstillinger afholdt i 2009 er 12. november 2009. Der kan forventes svar fra Kunststyrelsen senest 10 uger efter fristen.

 
Bemærk! Museet kan ikke tage imod jeres værker, før vi har modtaget en underskrevet refussionsblanket, dvs. senest d. 7. april. 

 


Ved spørgsmål kontakt:

 


Sekretariatet for Biennalen 2009
Mandag - torsdag kl. 9.00-14.00
Projektkoordinator Pia Wirnfeldt
pwi@trapholt.dk
Mandag – torsdag kl. 9.00-14.00 tlf.nr. 25 63 76 30